Cautare

2560 de rezultate pentru "membri minori" (7.31 secunde)
Administratia Combinatului a incercat si dupa pronuntarea acestei decizii sa convinga instantele de judecata ca hotarirea luata este gresita, sustinind ca listele cu membri de sindicat nu sint actualizate.
Astfel de exemple sunt unii salariati de la ULP, membri de sindicat de la Solidaritatea, cum ar fi Iroveanu Vasile, Sevastri Ionel, Lovin Nelu, Dragomir Silviu si Cristea Geana.
Potrivit prim-vicepresedintelui FSS Metarom Galati, Adrian Adascalitei, principala noutate a proiectului de lege este legata de conditiile de obtinere a reprezentativitatii unui sindicat la nivel de unitate, care se poate realiza prin afiliere la o federatie sau in functie de numarul de membri de sindicat.
Totodata, s-a constatat ca pe 3 noiembrie noii actionari au numit noi membri ai Consiliului de Supraveghere si i-au revocat pe cei existenti, iar in pe 17 noiembrie, noul Consiliu de Supraveghere, neaprobat de CSA, a numit noi membri ai Directoratului societatii si i-a revocat pe cei existenti" se arata in comunicatul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.
Conditii cu privire la prevederi statutare;In statutul persoanei juridice care doreste recunoasterea ca grup de producatori, trebuie sa fie expres mentionata obligativitatea membrilor sa:- sa aplice deciziile adoptate de persoana juridica privitor la productie, raportarea datelor privind productia, comercializarea si protectia mediului inconjurator;- sa faca parte numai dintr-un singur grup de producatori pentru aceeasi grupa de produse;- sa comercializeze cel putin 75% din productia realizata prin intermediul respectivei persoane juridice;- sa puna la dispozitie, informatiile solicitate de persoana juridica referitoare la suprafetele recoltate, cantitatile recoltate si vanzarile directe, in vederea intocmirii statisticilor;- sa plateasca contributiile financiare prevazute in statutul persoanei juridice;- sa achite contributia financiara necesara pentru finantarea persoanei juridice.De asemenea, in statut trebuie sa existe prevederi cu privire la:- modul de adoptare a deciziilor in cadrul organelor de administrare si control prin proceduri democratice;- procentul maxim de voturi de care poate dispune un singur membru;- penalitatile pentru nerespectarea obligatiilor ce revin membrilor;- regulile de admitere de noi membri (durata minima a calitatii de membru nu poate fi mai mica de un an).2.
1 din Legea nr.8 din 11 ianuarie 2006 privind instituirea indemnizatiei pentru pensionarii sistemului public de pensii, membri ai uniunilor de creatori legal constituite si recunoscute ca persoane juridice de utilitate publica, consider ca este un act reparatoriu.
Sala Palatului, Bucuresti Membri ai Cenaclului din toate generatiile si seriile va asteapta la o seara memorabila in care se intalnesc trecutul si prezentul, pentru a arata ca spiritul Cenaclului Flacara are viitor.
Au expus peste 85 de artisti plastici profesionisti - membri ai Filialei de Arta Religioasa si Restaurare a UAPR cat si alti membri ai Uniunii Artistilor Plastici din Romania sau studenti UNARTE, artisti si/sau restauratori din muzee, artisti plastici profesionisti cu activitate importanta in domeniul artelor vizuale sau al restaurarii bunurilor culturale.
- crearea unor grupuri profesionale in cadrul retelei, precum si afilierea la grupuri profesionale create de alti membri ai retelei profesionale si interprofesionale; - comunicarea cu ceilalti membri ai retelei.
Catena, cel mai mare lant de farmacii din Romania, anunta incheierea unui parteneriat cu Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania (COPAC), prin care cei peste 6.000 de membri ai acesteia vor beneficia de reduceri suplimentare la achizitionarea de medicamente.
Multi membri ai echipajelor marilor companii aeriene au vazut obiecte neobisnuite langa aeronavele lor, dar au fost reticente sa-si spuna povestile lor in public. ... Din cei 1175 de membri, au raspuns 423, cei mai multi fiind nesiguri sau neutri.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Con tinuare) - ORA 20 Copilotul elicopterului este Ginel Claudiu Cracanel, iar pilot este Petre Catuneanu. ... Martorii oculari au relatat ca cei patru membri ai echipajului au reusit sa iasa la suprafata, strigand disperati dupa ajutor.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit Un elicopter SMURD s-a prabusit in lacul Siutghiol din Constanta. ... Toti cei patru membri ai echipajului care se aflau in elicopterul SMURD au decedat.
- Domnule profesor, cati membri are ASM si care este criteriul de baza pentru admiterea in aceasta institutie ? ... Prin lege, ASM are 231 de membri : 190 membri titulari, locurile libere urmand sa fie ocupate la propunerea filialelor.
Monica Ghiorghe) Peste 100 de membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din Calarasi s-au reunit in sala de sedinte a Protoieriei, pentru a dezbate activitatea acestei institutii, pe anul 2015.
Consiliul este format din lideri de marca ai comunitatii, precum si membri ai echipei TELUS International Europe, condusi de catre Presedintele acestui consiliu, Eric Stab, CEO al Engie Romania.
Liberalii si tehnocratii, la vanatoare de directori membri PSD.
are in prezent peste 240.000 de membri, mai mult decat restul formatiunilor politice din Franta, cu exceptia partidului conservator Republicanii, cu 275.000 de membri.
Dupa o anumita perioada de timp petrecuta in acel partid, timp in care, bine-rau, s-au chinuit sa stranga voturi si sa atraga noi membri, este parca jignitor ca unii, rasariti peste noapte sefi, sa-i sictireasca si sa-i trimita la plimbare precum niste masele stricate.
Mai multi membri ai unei grupari, suspectati de comiterea de infractiuni cu carti de credit, au fost ridicati ieri-dimineata de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Craiova in urma a 11 perchezitii efectuate in Banie si judetul Dolj Ofiterii BCCO Craiova au reusit, in urma investigatiilor desfasurate sub coordonarea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, destructurarea unui grup infractional organizat, format din 13 membri, specializat in comiterea de infractiuni cu carti de credit.
google-analytics.com